29 Eylül 2011 Perşembe

Digital Age Konferansı 13 Ekim'de


Yeni Dünya Düzeni “Tam Şeffaflık”

Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Digital Age Konferansı 13 Ekim 2011 tarihinde Swiss Otel'de yapılacak.

Olgun internet kavramını ortaya koyan ve internetin olgunlaşması için dört temel sıralayan Arianna Huffington bu yıl beşincisini düzenlenecek Digital Age Konferansı’nda ana konuşmacı olarak yer alacak. Arianna Huffington, konferansta “gönülsüz şeffaflık” çağının internet, sosyal medya, blog’lar ve forumlarla nasıl şekillendiğini, Wikileaks’in gün yüzüne çıkan gerçeklerinin nasıl bir devrim yarattığını ve bütün bu alt üst edici gelişmelerin şirketleri, markaları, medyayı, iletişimi ve pazarlamayı ne yönde dönüştürdüğünü anlatacak.

‘Tam Şeffaflık’ temalı konferansta Stacy Consulting Kurucu ve Sosyal Medya Stratejisti Richard Stacy, Ekşi Sözlük Kurucusu Sedat Kapanoğlu, Coca-Cola Türkiye İnteraktif Pazarlama Müdürü Yüce Zerey, Unilever Türkiye ve Ev Kişisel Bakım Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeynep Yalım Uzun, Rabarba kurucu ortağı Oğuz Savaşan gibi konuşmacılar da yer alacak. Ayrıca Türkiye’de son bir yılda yapılan en başarılı dijital pazarlama örneklerinin yer alacağı bir panel gerçekleşecek.

1 yorum:

  1. Benjamin ile çalışmak kesinlikle harikaydı. Karıma ve bana kredi sürecinde rehberlik ederken son derece açık, titiz ve sabırlıydı. Ayrıca çok zamanında davrandı ve krediyi kapatmadan önce her şeyin hazır olduğundan emin olmak için çok çalıştı.
    Benjamin, yeni evimizi satın almak için para toplamamıza yardımcı olan bir grup yatırımcı ile çalışan bir kredi görevlisidir.Uygun düşük bir oranla kredi almak istiyorsanız onunla iletişime geçebilirsiniz. 247officedept@gmail.com Veya Whatsapp Sohbet: + 1-989-394-3740

    YanıtlaSil